KIDS KRAV MAGA (Zwolle & Kampen)

KRAV MAGA VOOR KINDEREN 

De wereld is niet altijd lief, leuk en aardig. In de Kids Krav Maga trainingen leren kinderen op speelse wijze hoe ze moeten reageren in lastige situaties en hoe ze het beste kunnen omgaan met agressieve leeftijdgenoten. De Kids Krav Maga lessen vinden plaats in Zwolle en IJsselmuiden.

ZELFVERDEDIGING VOOR KINDEREN VAN 7 TM 11 JAAR (basisschoolgaande)

Kids Krav Maga is een unieke vorm van zelfverdediging voor kinderen. Kinderen leren spelenderwijs hoe ze zichzelf fysiek, maar ook verbaal kunnen verdedigen. Discipline, respect en goede sociale vaardigheden zijn drie kernbegrippen van de lessen.

Daarnaast zijn de kinderen lekker sportief bezig met andere leeftijdgenootjes. Zo kunnen ze de geleerde vaardigheden direct toepassen. De kinderen worden extra aangemoedigd hun natuurlijke bewegingspatronen te gebruiken tijdens de lessen, zo werken ze vanaf jonge leeftijd aan hun fysieke ontwikkeling en motoriek.

Kids Krav maga

SITUATIE GERICHTE OEFENINGEN

Vervelende of agressieve klasgenootjes, vreemden die uw kind aanspreken, volwassenen die een kind kwaad willen doen.

Dit zijn slechts enkele situaties waarbij uw kind leert omgaan met anderen mensen.

We behandelen ook calamiteiten zoals brand of hoe te reageren in een drukke mensenmassa. Zelfvertrouwen en weerbaarheid voor kinderen.


Uw kind leert:

• zelfvertrouwen uit te stralen en voor zichzelf op te komen

• bedreigende situaties te vermijden

• weerbaar en vaardig omgaan met leeftijdgenoten

• verantwoord en respectvol omgaan met anderen

• gepast reageren bij noodsituaties

BEWEZEN IN DE PRAKTIJK Kids Krav Maga is anders dan andere vechtsporten omdat de focus op de praktijk ligt. Geen stoffige tradities of 'mooie' technieken. Kids Krav Maga leert uw kind alleen technieken die écht werken. Daar heeft uw kind immers het meest aan. De zelfverdedigingsmethode is gebaseerd op jaren van ervaring op grote schaal, wereldwijd. Zo leert uw kind het beste van Krav Maga, ongeacht de leeftijd.

De lessen worden altijd verzorgd door Dimitry van Loendersloot, Expert level Krav Maga instructeur met specialisaties in women, adaptive, kids, junioren en combat fighting. Elke IKMF instructeur volgt regelmatig update trainingen op alle specialisaties welke hij of zij bezit, Dit staat garant voor het kwalitatief meest hoogwaardige training voor uw kind.

Kosten:

€ 32,50 Kids Krav Maga 7 t/m 11 jaar ( 4x p/mnd, 1 uur) 

€ 42,50 Kids krav maga 7 t/m 11 jaar ( 8x p/mnd, 1 uur)

  • Bij inschrijving Defensivetactics eenmalig €10,00 inschrijfgeld.

 

Voor kleding en bescherming verwijzen wij u naar onze webshop www.kravwinkel.nl

Krav maga uniform: Broek: €39,95 en T-shirt: 16,00

Voor kinderen van minima kan het zijn dat er een deel van de kosten vergoed kan worden vanuit het Jeugdsportfonds. Informatie hierover kunt u vinden op http://jeugdfondssportencultuur.nl/. Deze aanvraag gaat verder buiten ons om.

Wanneer en waar?

LOCATIE DEFENSIVETACTICS Ambelt

De Ambelt, Dr. Hengeveldweg 9, 8025AK Zwolle

Dinsdag van 17.30u tot 18.30u

 

LOCATIE Defensivetactics Stadshagen

Tabonon West, Branderweg 1G Zwolle

Beginners (K0 - geen of witte patch)
Donderdag van 16.30u tot 17.30u

Gevorderden (K1 en hoger)
Donderdag van 17.30u tot 18.30u

 

LOCATIE DEFENSIVETACTICS KAMPEN/IJSSELMUIDEN

Defensivetactics, Dieselstraat 2, 8263 AE Kampen

Maandag 16.00u tot 17.00u

Woensdag 16.00u tot 17.00u

 

Defensivetactics Lelystad geeft geen lessen aan kinderen en junioren.

Onze IKMF collega's van Tacticaldefense verzorgen kids en junioren lessen in Lelystad. Neem voor kinder en junioren lessen contact op via info@tacticaldefense.nl

 

Weerbaarheid voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar oud middels een uniek en exclusief trainingsprogramma dat speciaal voor kinderen ontwikkeld is binnen de IKMF. (international krav maga federation)

*Het is ouders/verzorgers NIET toegestaan om bij een les aanwezig te zijn. Aanwezigheid werkt storend en leidt af. Wij willen dat het kind zonder bewuste of onderbewuste druk kan trainen en werken aan zijn/haar ontwikkeling. Tijdens familie dagen en events als examens en championships zijn familie natuurlijk wel welkom om de vorderingen te komen bekijken.

 

INSCHRIJFFORMULIER

Is uw kind 12 jaar of ouder ingaat deze naar het voortgezet onderwijs? kijkt u dan onder Tiener krav maga

Hebt u nog vragen of wilt u aanmelden voor een proefles? Stuur dan een mailtje naar dimitry@defensivetactics.nl