Algemene informatie

Zoek je een unieke manier om jezelf te verdedigen, zowel fysiek als mentaal? Of wil je gewoon een sport leren die je sterker, fitter en weerbaarder maakt? Kom dan langs en maak kennis met Krav Maga!

Krav Maga is toegankelijk voor iedereen. Volwassenen van 16 jaar en ouder zonder justitiële antecedenten zijn van harte welkom. Maar ook voor kinderen en junioren bieden we uitstekende programma's. Kinderen tussen de 7 en 12 jaar en junioren van 12 tot 16 jaar kunnen direct starten met trainen. Mocht je lichamelijke beperkingen hebben, overleg dan vooraf met de instructeur en je eigen arts.

We begrijpen dat sommige mensen aarzelen om aan Krav Maga te beginnen. Het internet staat vol met heftige filmpjes die soms een vertekend beeld geven. Maar wees gerust, het is niet onze bedoeling om leden fysiek te overbelasten. Tijdens de gehele startperiode train je op je eigen tempo en naar eigen kunnen. Kom langs, kijk rond of doe mee en ervaar de sfeer zelf. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Onze trainingen zijn gebaseerd op een cursusmodel met verschillende levels. We hebben een aantal startmomenten per jaar en je stroomt in als groep op vastgestelde data. Twee keer per week trainen is de basis voor onze serieuze deelnemers. We bereiden onze cursisten voor op hun leveltest, afhankelijk van hun fysieke gesteldheid, motivatie, opkomst en inzet. Na het behalen van de test kun je verder met het volgende level. Onze lessen zijn zo gestructureerd dat we de cursisten eerst leren wat ze het hardst nodig hebben in de praktijk. Onze lessen duren 75 minuten en we leggen de focus op trainen, stress, determination en aggression drills in plaats van het nastreven van hoge levels.

Om deel te nemen aan onze Krav Maga lessen heb je specifieke kleding en bescherming nodig. Je vindt alles wat je nodig hebt in onze webshop kravwinkel.nl. Voor lidmaatschap van de bond IKMF kun je terecht op mijn.ikmf.nl. We raden aan om worstel/zaalschoenen te gebruiken. Vanaf level P3 komt daar de aanschaf van trainingswapens bij.

Volwassenen hebben een IKMF shirt en broek, een toque, bitje, scheenbeschermers, bokshandschoenen en MMA-handschoenen nodig. Voor junioren zijn een IKMF shirt en broek, een toque, bitje en vanaf level J1 ook scheenbeschermers en bokshandschoenen vereist. Onze kids dragen een IKMF shirt en broek.

Klaar om de uitdaging aan te gaan en de wereld van Krav Maga te verkennen? Kom dan langs en start vandaag nog met het beste zelfverdedigingssysteem ter wereld. Tot ziens!