Junior krav maga (Zwolle & Kampen)

KRAV MAGA VOOR JUNIOREN

Bij Krav Maga voor junioren zijn de lessen aangepast op de fysiek en leeftijd. Ze leren het echte originele Krav Maga, aangepast op de situaties en sociale omgeving waarin ze verkeren.

De tienerleeftijd is niet altijd even makkelijk.

Door veranderingen in je leefomgeving en aan jezelf, is het vaak moeilijk om de juiste keuzes te maken. Daardoor ben je als tiener vaak kwetsbaarder in omgang met leeftijdgenoten.

Pesterijen en vechtpartijen op het schoolplein zijn niet ongewoon maar kunnen een behoorlijke impact hebben op je zelfbeeld en je verdere ontwikkeling en omgang met anderen. Krav Maga Junior lessen kun je dan goed gebruiken!

De lessen Krav Maga Junior voor tieners staan in het teken van je weerbaar en vaardig opstellen in omgang met anderen. Het onderwerp pesten krijgt aandacht, maar ook assertiviteit en weerbaarheid. Daarnaast leer je alle effectieve technieken van Krav Maga, aangepast op je leeftijd. Tot slot werk je aan je fysieke gesteldheid en motoriek. 

Junior krav maga eerst proberen? Dat kan.

Kom langs voor een gratis proefles!

Junior krav maga voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar (voortgezet onderwijs).

In de lessen leer je hoe je je zowel verbaal als fysiek kan verdedigen, je assertief opstellen en met voldoende zelfvertrouwen je staande houden in de huidige samenleving.

Je krijgt door de aangeboden lesstof meer gevoel voor eigenwaarde en zelfvertrouwen. Discipline, respect en goede sociale vaardigheden zijn drie kernbegrippen van de lessen.

Het beheersen van agressie, conflicten verbaal oplossen en respectvol met elkaar om te gaan, vormt een belangrijk deel van de lessen.

Je krijgt de benodigde tools aangereikt om adequaat te reageren in lastige situaties.

JUNIOREN LEREN:

  • omgaan met pesters en pesterijen
  • bedreigende situaties vermijden
  • een positief gevoel over identiteit en zelfvertrouwen ontwikkelen
  • het fysieke vermogen van je lichaam verkennen en grenzen verleggen
  • gepaste effectieve zelfverdedigingstechnieken voor de jongeren

BEWEZEN IN DE PRAKTIJK

Krav Maga Junior is anders dan andere vechtsporten omdat de focus op de praktijk ligt. Geen stoffige tradities of 'mooie' technieken. Krav Maga Junior leert je alleen technieken die écht werken. Daar heb je immers het meest aan. De zelfverdedigingsmethode is gebaseerd op jaren van ervaring op grote schaal, wereldwijd. Zo leer je het beste van Krav Maga voor tieners.

De lessen worden altijd verzorgd door Dimitry van Loendersloot, Expert level Krav Maga instructeur met specialisaties in women, adaptive, kids, junioren en combat fighting. Elke IKMF instructeur volgt regelmatig update trainingen op alle specialisaties welke hij of zij bezit, Dit staat garant voor het kwalitatief meest hoogwaardige training voor uw kind.

*Het is ouders/verzorgers NIET toegestaan om bij een les aanwezig te zijn. Aanwezigheid werkt storend en leidt af. Wij willen dat het kind zonder bewuste of onderbewuste druk kan trainen en werken aan zijn/haar ontwikkeling. Tijdens familie dagen en events als examens en championships zijn familie natuurlijk wel welkom om de vorderingen te komen bekijken.

 Kosten:

€ 32,50,- Junioren 12 t/m 16 jaar ( 4x p/mnd, 1 uur) 

€ 42.50- Junioren 12 t/m 16 jaar ( 8x p/mnd, 1 uur)

  • Bij inschrijving Defensivetactics eenmalig €10,00 inschrijfgeld.

 

Voor kleding en bescherming verwijzen wij u naar onze webshop www.kravwinkel.nl

Krav maga uniform: Broek: €39,95 en T-shirt: 16,00

 

Wanneer en waar?

LOCATIE DEFENSIVETACTICS ZWOLLE

De Ambelt, Dr. Hengeveldweg 9, 8025AK Zwolle

Dinsdag en donderdag avond 19.00 tot 20.00 uur

 

LOCATIE DEFENSIVETACTICS KAMPEN/IJSSELMUIDEN

Defensivetactics, Dieselstraat 2, 8263AE Kampen

Maandag 17.30 tot 18.30 uur

Woensdag 17.30 tot 18.30 uur

 

INSCHRIJFFORMULIER

Hebt u nog vragen of wilt u aanmelden voor een proefles? Stuur dan een mailtje naar dimitry@defensivetactics.nl