Personal training en Clinics.

TRAINING OP MAAT

Het is mogelijk om buiten de reguliere lessen, gespecialiseerde training te volgen.

Trainingen voor bedrijven en verenigingen, specifieke beroepen als beveiliging, politie & justitie, maar ook senioren training, training voor vrouwen en privé-training.

Krav Maga is een reality based systeem, waarin we studenten in scenario's neerzetten waarin men te maken krijgt met meerdere aanvallers, drills waarbij 2 a 3 personen betrokken zijn, enz. 

Uitsluitend privé trainen biedt deze mogelijkheden niet en hierdoor komt krav maga niet geheel tot z'n recht. 

Privé trainingen zijn perfect voor mensen die al krav maga trainen en extra willen trainen. Dit kunnen studenten zijn van Defensivetactics maar natuurlijk ook van andere IKMF clubs.

Soms willen mensen prive trainingen omdat de tijdstippen van de avondlessen slecht uitkomen of men eerst wat basis kennis wil hebben alvorens in de groep te starten. 

Wil jij de puntjes op de i zetten voor je examen of wil je een bepaald onderwerp als b.v. "mes aanvallen" uitlichten, een specifiek level trainen, je hebt een spoedcursus nodig omdat je wordt uitgezonden of gaat reizen, je wordt bedreigd, hebt te maken met geweld op het werk of wat je motivatie ook is...neem contact met ons op. 

 

Privé les door Expert level 3 Bo voor 1 of meerdere uren overdag, een dagdeel of volledige dag in ons trainingscentrum in Steenwijk.

Prijzen ex btw: €50,00 per uur, €150,00 per dagdeel van 3 uur, €280,00 7 uur per dag (incl lunch)

 

Kom je liever samen met een of meer trainingsmaatjes , dat kan ook. 

Deel zo de kosten van reizen en ontvang korting.

2 tot 4 personen 10% korting ( €45,00 p/p - p/u )

4 tot 6 personen 20% korting ( €40,00 p/p - p/u )

 

Privé training door een van de andere DefTac instructeurs in locatie Steenwijk of op een andere locatie kan natuurlijk ook.

Eventueel bijkomende kosten: reistijd, reiskosten, huur trainingslocatie.

Informeer vrijblijvend of maak een afspraak.