Terug naar overzicht
25-04-2019

professionele wapentraining

 

Krav maga is een systeem van deze tijd en het verdedigen tegen en het "gebruik" van vuurwapens is een onderdeel van krav maga.

Door het wegvallen van de dienstplicht in NL hebben de meesten nog nooit een wapen van dichtbij gezien, laat staan ermee geschoten.

In de hogere levels van krav maga is het belangrijk dat je weet welke handelingen je nu precies doet nadat je een ontwapening hebt gedaan.

Kennis van wapens en de veiligheidsprocedures zijn dus een essentieel onderdeel van krav maga, ook al loop je er niet mee rond op straat.

Hoe werkt een wapen, wat zijn de veiligheidsprocedures, wat voor soort wapens zijn er en hoe voelt het om ermee te schieten zowel statisch als Dynamisch.

We zullen trainen met verschillende soorten wapens als Glock 17, M4, AK47, en sub machinegun.

Defensivetactics en Protect invest organiseren in samenwerking met ESA Nederland een speciale extra uitgebreide meerdaagse training waarin men kennis maakt met diverse soorten vuurwapens.

Daarnaast zullen er ook fysieke en tactische scenario trainingen zijn op een professionele trainingslocatie van de ESA in Polen.

De cursus duurt 4 dagen en kost 995,- incl vol pension verblijf op de basis, schietopleiding met ESA diploma, Munitie, gebruik van wapens, vervoer naar de schietbanen, fysieke H2H combat trainingen, scenario trainingen in oefendorp.

U reist op eigen gelegenheid en voor eigen kosten naar de locatie. Het verdient de voorkeur om te carpoolen. Vliegen kan ook.

Locatie:

ESA, Wielkopolskie Polen. Exacte locatie krijg je voor vertrek. ( afstand rond de 900km)

Data: 

25 april reis en aankomstdag

26 t/m 29 april ESA opleiding

30 April terugreis vertrekdag 

De cursus is open voor alle leden van de IKMF.

Inschrijving is vanaf heden open. Mail jouw aanmelding voor 15 April naar protectinvest@icloud.com